Yatırımcılar İçin İngiltere Vizesi


Eklenme Tarihi: 2019-10-14 18:33:08

İngiltere’ye yatırım yapmak isteyen kişiler bu yatırımı gerçekleştirmeden önce İngiltere vizesi almak zorundadırlar.

İngiltere’ye yatırım yapmak isteyenler için tasarlanmış olan bu vize türünün asıl amacı İngiltere’ye kalıcı olarak yerleşip yatırım yapmaktır. Toplamda 75 puanı toplayabilen 3 yıl süreli yatırımcılar için İngiltere çalışma vizesialınabilmektedir.Bu tür İngiltere çalışma vizesini 75 puanı alarak 3 yıl süreli İngiltere vizeli olan kişiler eş ve çocuklarının da İngiltere’ye gelmesi için başvuru yapabilirler.

Yatırımcılar il 3 yıllık vizelerini aldıktan sonra vize süreleri bitince 2 yıllık uzatma başvurusunda bulunabilirler. Toplam 5 yılı İngiltere’de geçirenler ise Süresiz Oturum İzni’ne başvurup alabildikleri takdirde de İngiliz vatandaşlığına başvuru yapabileceklerdir. Bu İngiltere çalışma vize türünün uzatılması, İngiliz vatandaşlığı ve Süresiz Oturum İzni ile alakalı uzman danışmanlarımızdan profesyonel yardım almak için İngiltere Vizesi Başvuru sayfasıyla iletişime geçebilirsiniz. İngiltere vizesini Türkiye’den yapmak yerine başka bir İngiltere vizesiyle başka bir amaçla İngiltere’ye giden kişiler de yatırım yapmak için bu İngiltere çalışma vizesine başvuru yapabileceklerdir. Örneğin; İngiltere turist vizesi, İngiltere ziyaretçi vizesi, İngiltere öğrenci vizesi veya İngiltere evlilik vizesi gibi başka türlerdeki İngiltere vizeleriyle başka amaçlarla gelmiş olanlar da yatırımcılar için olan İngiltere vizesine başvurabilirler.

"Yatırımcılar İçin İngiltere Vizesi" sayfası 2090 defa okundu